TUCHEL NA MUKAMA

Mateo Kovačić morao napustiti teren zbog ozljede: Jedna scena sve je zabrinula

Mateo Kovačić se ozlijedio na utakmici Lige prvaka između Chelseaja i Lillea u Londonu.

Nogometaši Chelseaja i Lillea večeras igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka na Stamford Bridgeu, a početkom drugog poluvremena Mateo Kovačić je napustio teren zbog ozljede.

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme, Kovačić je zatražio zamjenu. Imao je bolnu grimasu na licu, a sve je još više zabrinula scena u kojoj hrvatski nogometni reprezentativac šepajući odlazi u svlačionicu.

Veliki je to udarac za trener londonske momčadi Thomasa Tuchela koji izuzetno cijeni hrvatskog nogometnog reprezentativca. Upravo je Kovačić pod paskom discipliniranog Nijemca postao neizostavni član prve jednaestorke, ali i jedan od najboljih nogometaša Bluesa.

Nažalost, Kovačić je već imao problema s ozljedama ove sezone. Tako je jesenas ozljiedio tetivu, zbog čega je morao pauzirati više od mjesec dana. Zbog toga je propustio ključnu utakmicu Hrvatske i Rusije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

A tek što se vratio treninzima, već sljedeći dan zaradio je pozitivan nalaz na koronavirus i morao je u izolaciju na dva tjedna.

U svakom slučaju, nadamo se da nije u pitanju ozbiljnija ozljeda...

  • Zbog teške ozljede tetive Kovačić je morao pauzirati više od mjesec dana
  • Tek što se oporavio od ozljede, Mateo je "zaradio" koronavirus
  • Morao je ranije izaći s utakmice Chelseaja i Lillea u Ligi prvaka