DOGOVOR JE DOGOVOR

Ako ne ispune jedan cilj, Ronaldo odlazi na kraju sezone: United mu neće raditi probleme

Cristiano Ronaldo mogao bi napustiti Manchester United na kraju sezone.

Iako se tek ovog ljeta vratio na Old Trafford, Cristiano Ronaldo mogao bi već na kraju sezone napustiti Manchester United pod jednim uvjetom.

Ako Crveni Vragovi ne ostvare plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, portugalska zvijezda mogla bi zatražiti odlazak iz kluba, a čini se da mu uprava neće raditi probleme po tom pitanju.

Spremni su udovoljiti njegovom zahtjevu i prekinuti suradnju koja nije oduševila ni jednu, a ni drugu stranu. Tako da se rastanak na kraju sezone čini kao najbolja opcija.

Već je otprije poznato da Cristiano Ronaldo nije pretjerano rezultatima Uniteda ove sezone, a čini se da su i navijači očekivali puno više od njegovog povratka. No nije još uvijek sve izgubljeno.

United može osigurati Ligu prvaka

Do kraja sezone ostalo je 12 prvenstvenih kola, a Manchester Uniteda trenutno je četveroplasirana momčad engleske Premierlige.

To je posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone, a trenutno im za vratom pušu West Ham United i Arsenal s 42 boda, ali Topnici imaju čak tri utakmice manje.

Što se pak tiče najelitnijeg klupskog natjecanja, nogometaši Manchester Uniteda ove srijede igraju prvi susret osmine finale Lige prvaka protiv Atletica u Madridu.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju