MODRIĆ POČEO OD PRVE

MODRIĆ POČEO OD PRVE

MODRIĆ POČEO OD PRVE...

Benzema zabio i asistirao za uvjerljivu pobjedu Reala, pobjegli su Sevilli na sedam bodova

Real Madrid je pobijedio Alaves s 3:0 u susretu 25. kola La Lige na Santiago Bernabeu.

Nogometaši Real Madrida u posljednjoj su subotnjoj utakmici 25. kola španjolskog prvenstva kao domaćini svladali Alaves sa 3:0 (0:0) i tako privremeno stvorili zalihu od sedam bodova u odnosu na drugoplasiranu Sevillu.

Gosti su izdržali bez primljenog pogotka do 63. minute kad je Marco Asensio postigao svoj sedmi prvenstveni pogodak u ovoj sezoni sjajnim udarcem sa 17 metara iskosa s desne strane, kojim je pogodio suprotan gornji kut.

 

Realovu prednost udvostručio je Vinicius Junior pogotkom u 80. minuti nakon odlične akcije i dodavanja Karima Benzeme. Brazilcu je to 13. pogodak u ovoj sezoni La Lige.

U prvoj minuti sučevog dodatka Karim Benzema je došao do 18. prvenstvenog pogotka sigurnom realizacijom kaznenog udarca.

Modrić igrao od prve minute

Luka Modrić je bio u početnom Realovom sastavu, a igrao je do 82. minute. Kapetan hrvatske reprezentacije je u 33. minuti zaradio žuti karton zbog prekršaja.

Real Madrid je u 25 utakmica sakupio 57 bodova. Drugoplasirana Sevilla ima sedam bodova manje i utakmicu manje koju će odigrati u nedjelju (14 sati) na gostovanju kod Espanyola u Barceloni. Treći je Betis sa 43 boda iz 24 nastupa, a na četvrto mjesto probio se Atletico Madrid sa 42 boda.

Atletico uvjerljivo svladao Osasunu

Pragmatičnim pristupom i efikasnom izvedbom nogometaši Atletica pobijedili su na gostovanju kod Osasune sa 3:0 (1:0).

Joao Felix je već u 3. minuti pogodio za 1:0, a potom je u 59. minuti bio asistent za pogodak Luisa Suareza. Angel Correa je u 89. minuti postavio konačnih 3:0.

Od četiri udarca Atleticovih nogometaša unutar okvira, tri su završila u mreži. Domaći su imali ukupno 15 udaraca, 10 više od gostiju, ali od četiri koja su išla u okvir nijedan nije završio u mreži.

Budimir dva puta zaprijetio Oblaku

Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za Atletico, a u 55. minuti je zaradio žuti karton.

S druge strane je i Ante Budimir imao punu minutažu, a dvaput je udarcima glavom prijetio Janu Oblaku: u 39. minuti je pogodio vratnicu, a u 77. minuti je lopta prošla pokraj gola.