Sjajne vijesti za Hrvatsku

Cindrić i Marić negativni, nastupit će protiv Francuske?

Luka Cindrić i Marino Marić mogli bi sutra zaigrati za Hrvatsku na Euru 2022 protiv Francuske.

Hrvatska sutra otvara nastup na Europskom prvenstvu utakmicom protiv Francuske, a izbornik Hrvoje Horvat u posljednji čas dobio je dva velika pojačanja - Luku Cindrića i Marina Marića.

Iako je bio upitan njihov nastup u grupnoj fazi, spomenuti dvojac ipak bi trebao nastupiti. Oni su na posljednjem testiranju bili negativni te su kasno navečer krenuli na put ka Szegedu.

Još uvijek nije poznato hoće li nastupiti već sutra, ali to ponajprije ovisi o rezultatima njihovog testiranja na licu mjesta u Mađarskoj. Negativni nalazi trebali bi stići prije početka utakmica koja je zakazana za 20:30.

Hrvatska reprezentacija svoje će tri uvodne, nadamo se ne i jedine utakmice na Euru, igrati u Szegedu. Na startu grupe C čeka nas rukometni klasik između Hrvatske i Francuske 13. siječnja od 20:30.

Dva dana kasnije, 15. siječnja čeka nas još jedan spektakl. Hrvatska protiv Srbije igra susjedski derbi u gradu koji se nalazi na samoj granici sa Srbijom. Posljednju utakmicu u skupini C Hrvatska igra 17. siječnja protiv Ukrajine.

U drugom krugu najbolja dva iz naše grupe igrat će u novoj skupini s dvije najbolje momčadi iz skupina A i B. Ta skupina svoje će utakmice igrati u Budimpešti od 20. siječnja.