USIJANJE NA BERNABEUU

Bale opet diže prašinu u Madridu: Kontroverzni agent sasuo rafalnu paljbu i razbjesnio Realove navijače

Agent Garetha Balea Jonahtan Barnett podigao je prašinu u Madridu…

Gareth Bale posebna je priča Real Madrida. Velšanin je tijekom karijeri na Santiago Bernabeu znao oduševiti Madridiste svojim igrama i spektakularnim golovima, ali isto tako i šokirati, ponajprije ponašanjem i izjavama koje su u Madridu podizale temperaturu do usijanja.

Primjerice, veliko usijanje je bilo kada je slavio pobjedu Walesa sa zastavom na kojoj je stajalo: Wales, golf, Madrid.

Dok je sjedio na klupi za vrijeme ere Zinedinea Zidanea na klupi Reala, s kojim je bio u jako lošim odnosima, znao je reći da uopće ne mari što ne igra te da mu ne pada na pamet prekinuti ugovor koji mu je na godišnjoj razini donosio oko 17 milijuna eura. Bez krzmanja je tvrdio da se baš dobro zabavlja te da vrijeme krati golfom, koji obožava i jedva čeka da odigra pokoju partiju nakon treninga.

Barnett: "Navijači Reala bili su odvratni prema Baleu"

„Broj 1 golfer u Madridu“ ima i podjednako kontroverznog agenta, čije su izjave često bile sol na ljutu ranu Madriđana.

Jonathan Barnett ponovno se oglasio, prenosi Marca. Baleov agent nerijetko je bio vrlo kritičan prema navijačima Reala, koji su prije nekoliko dana opet napali Balea. I prije je znao reći da su se prečesto loše ponašali prema njegovom klijentu. Sada je bio još izravniji.

"To je nebitno, nije me briga što oni misle. Nije me briga što misle navijači Real Madrida. Zašto bih se brinuo? Mislim da su bili odvratni prema Garethu Baleu. Loše su se ponašali", ispalo je Barnett, koji je stigao u Španjolsku na okupljanje europskih nogometnih agenta.

"Bale puno voli Real Madrid, a njegov odnos s Carlom Ancelottijem fantastičan je", tvrdi Barnett, čije izjave su ionako ljutite navijače Reala dodatno razbjesnile. Tenzije su visoke, sve govori da će Velšanin opet imati problema s navijačima.

Bale opet ozlijeđen

Naime, Bale se opet ozlijedio, i to dok je igrao za reprezentaciju Walesa u posljednjim kvalifikacijskim utakmicama, a prije toga je tjednima izbivao s terena i već dva mjeseca nije odigrao utakmicu za Real. Madriđani su zbog toga opet ljutiti na Velšanina, koji je tijekom karijere u Realu možda i više vremena proveo na bolničkom krevetu nego na travnjaku.

"Dobro je. Nažalost, opet je ozlijeđen, ali bit će dobro, on će uskoro igrati", lakonski je poručio Barnett.

Dok cure milijuni, sve se lakše podnese. Baleu istječe ugovor s Realom na kraju sezone. Tada će biti slobodan igrač i moći će otići bez odštete. Teško da će naći tako platežnog poslodavca kao što je to Real, ali nakon osam godina provedenih u Kraljevskom klubu blagajnu i trofejnu vitrinu napunio je do vrha. Komotno može i u mirovinu.