ŠTO ĆE REĆI ŠEICI?

Zidane odbio Manchester United: Crveni vragovi će pokušati napraviti veliku "otimačinu"

Manchester United je nakon otkaza Oleu Gunnaru Solskjaeru pokušao dovesti Zinedinea Zidanea, ali nije uspio.

"Hvala vam, ali nisam zainteresiran za treniranje bilo kojeg engleskog kluba."

To su riječi kojima je Zinedine Zidane, kako javlja BBC, odbio Manchester United koji ga je htio angažirati za trenera nakon što je smijenjen Ole Gunnar Solskjaer.

Karizmatični Francuz se zahvalio na ponudi i odbio prijeći u Manchester gdje su ga čekali raširenih ruku. Zidane je bez posla od svibnja, otkako je dao ostavku u Real Madridu, ali prije nego li odabere gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru, želi dobro odvagnuti.

Ne samo da ga interesira velikan s Old Trafforda već ne želi voditi nikog iz Premierlige.

Prema pisanju Sky Sportsa, prvi idući na listi želja Unitedovih čelnika je Mauricio Pochettino, trener PSG-a. Još dok je vodio Tottenham, Pochettino se vrlo često spominjao kao kandidat za klupu Uniteda, ali iz Londona ipak nije otišao u Manchester već u Pariz.

Ove sezone ima strašnu, zvjezdanu ekipu u PSG-u i sve osim osvajanja Lige prvaka bit će označeno kao debakl. Pritisak je golem, a znaju to i ljudi iz Uniteda koji bi rado preostali Pochettina PSG-u i doveli ga na Old Trafford.

Ne uspiju li u svom naumu, pokušat će angažirati Erika ten Haga iz Ajaxa. On već četiri godine vodi slavni nizozemski klub, ide mu izvrsno i čini se kako će na kraju ove sezone odlučiti prihvatiti neku od ponuda iz najjačih europskih liga. Došlo je vrijeme da se okuša na razini većoj od nizozemske Eredivisie, a vidjet ćemo hoće li to biti baš United i Premierliga.