Kaos na Marakani

Navijači Zvezde gađali suce pa pogodili svog pomoćnog trenera, napukla mu lubanja!

Završetak utakmice Crvena zvezda - Midtjylland obilježio je težak incident u kojem je najviše nastradao Federico Pannoncini.

U četvrtom kolu skupine F Europske lige nogometaši Crvene zvezde u Beogradu su izgubili od danskog Midtjyllanda s 0:1.

Susret je obilježila velika nervoza koja se s travnjaka prelila i na tribine. Mađarski sudac Tamas Bognar izazvao je nekim svojim odlukama gnjev kako igrača tako i navijača Zvezde, a kulminacija se dogodila u sudačkoj nadoknadi kada je zbog prigovora dao drugi žuti karton Marku Gobeljiću.

Bio je to drugi igrač Zvezde koji je pocrvenio u sinoćnjoj utakmici, nakon što je već u 12. minuti Miloš Degenek dobio izravni crveni karton kao posljednji igrač obrane. Osim toga, podijelio je Bognar još nekoliko žutih kartona domaćinima i totalno razbjesnio njihove pristaše koji su po završetku utakmice - gađali suce.

Dio frustriranih zvezdaša djelitelje pravde je gađao raznim predmetima, ali umjesto sudaca pogodili su pomoćnog trenera svog kluba. Desna ruka glavnog trenera Dejana Stankovića, Talijan Federico Pannoncini pogođen je u glavu s nečim jako tvrdim budući da je odmah potekla krv, a kasnije pretrage u bolnici pokazale su da mu je napukla lubanja.

Zbog ovog nemilog događaja trener Stanković propustio je konferenciju za medije i odjurio u bolnicu kako bi provjerio što je s njegovim suradnikom.

Zvezdu, nesumnjivo, čeka velika kazna, koja bi zasigurno bila i najteža moguća da je taj predmet umjesto nesretnog Pannoncinija pogodio nekog iz sudačke postave...