ATP NITTO MASTERS LONDON

Nadal protiv Medvedeva; Tsitsipas protiv Zvereva

Najava susreta iz skupine Andre Agassi : Nadal se pokušava povući protiv Medvedeva; Tsitsipas i Zverev igraju za prolaz u 1/2 finale!

 DANAŠNJA PONUDA - https://bit.ly/2qPrzD8

Prije samo dva mjeseca, Rafael Nadal i Daniil Medvedev borili su se u finalu US Opena u pet setova,kada je Rus napravio nezaboravan povratak u meč nakon što je gubio 2:0 u setovima, ali onda Rafael Nadal je pokazao odlučnost da osvoji 19. naslov Grand Slam-a.

Obojica će morati dati sve od sebe u O2 Areni u srijedu ako žele osvojiti svoju prvu pobjedu u Nitto ATP finalu 2019. godine.


Nadal vodi Medvedev 2-0 u svojoj FedEx ATP Head2Head seriji, a oba njihova meča igrana su ove godine. Navikli su na visoke uloge, a njihove prethodne bitke koje su se odvijale u finale ATP Masters 1000 turnira (Montreal) i Grand Slam (Flushing Meadows) bile su neizvjesne. Neće biti drugačije niti u Londonu, jer će obojica pokušati izbjeći skor od 0-2 u skupini Andre Agassija.


Nadal se povukao iz polufinala Rolex Paris Mastersa prije manje od dva tjedna zbog bolova u trbuhu. No, Španjolac je nakon poraza u ponedjeljak protiv Aleksandra Zvereva rekao da se osjeća dobro i jednostavno nije igrao dovoljno dobro da bi pobijedio Nijemca.

Medvedev, četvrti nosilac, ove je sezone zaradio osam pobjeda protiv igrača iz TOP 10, dok ih u karijeri ima ukupno devet. Kao debitant na završnom turniru - dvije godine nakon što se natjecao u ATP Next Gen finalu u Milanu - Medvedev traži svoju prvu pobjedu na Nitto ATP finalu.

Zverev je ove sezone ušao na turnir 1-5 protiv proti igrača iz Top 10 . No, na samom početku turnira napravio je malu senzaciju i pobjedom protiv Nadala, Nijemac je sada osvojio pet od posljednjih šest mečeva na ATP Nitto Finalu sezone, a svi su došli protiv Top 10 igrača.


Tri najnovije pobjede 22-godišnjaka na The 02 su protiv "velike trojke". Prvi je igrač koji je na ovom događaju pobijedio legendarni trio. U tim utakmicama nije ispustio set, osvajao je break servis devet puta.


No, Tsitsipas se pokazao izazovnim neprijateljem za Zvereva, vodeći njihovu FedEx ATP Head2Head seriju 3-1, s dvije njegove pobjede ove godine.

Tsitsipas će u ovaj meč ući sa mnogo samopouzdanja nakon što je prvi put u šestom pokušaju pobijedio Medvedeva. Grčka zvijezda dala mu je do znanja da se cijele godine želi natjecati u finalu sezone. I nakon impresivnog debija u ponedjeljak, postoje scenariji u kojima bi se u srijedu mogao kvalificirati za polufinale.