LIGA PRVAKA

Utakmice u skupinama A, B, C i D.

Večeras su na rasporedu utakmice 4.kola u skupinama A,B,C i D. 

Njainteresantniji susreti za naše područje jesu oni u Maksimiru i Marakani!

Na Maksimir stiže Shakhtar dok na Marakanu dolazi Tottenham! 

Današnja ponuda - https://www.bet-live.ba/prematch/betting

BAYERN - OLYMPIAKOS 

Koliko god nam je žao zbog smjene Nike Kovača, toliko i vrijedi pravilo da ovakav šok obično rezultira boljim igrama momčadi, važi to i za Bayern, koji je, uostalom, nadmašio Grke i u Pireju (3:2), a sad će Lewandowski i društvo biti silno motivirani i željni iskupljenja nakon debakla u Frankfurtu.

PARIS SG - BRUGGE

Icardi, Mbappe i Di Maria tvore novi fdenomenalni tercet Parižana (čak i bez Neymara), u Ligi prvaka dosad imaju maksimalni score nakon 3 kola uz kupnu gol razliku od 9:0, a Brugge su u Belgiji potopili sa čak 5:0. Stoga se ovaj tip na Parku prinčeva jednostavno sam nametnuo…

REAL - GALATASARAY

Kraljevi su skloni veliki oscilacijama ove sezone, ali nakon razočaranja sa Betisom (0:0) imaju brzu priliku za popravni na Bernabeu, gdje dočekuju nejaki Galatasaray, kojeg su već nadmašili u Istanbulu sa 1:0, a uz sve to, bodovi su im od ključnog značaja za plasman u top 16.

Dok su Man.City, Juventus i At.Madrid favoriti u svojim susretima, Dinamo će ipak imati mnogo teži zadatak od onog prije 14 dana a to je da savlada Shakhtar pred rasprodanim Maksimirom!  

DINAMO - SHAKTAR 

Modri su već dokazali da su i po kvaliteti i zrelosti dosegli razinu renomirane europske momčadi. U prvom nastupu u Ligi prvaka u Maksimiru su sa 4:0 pregazili Atalantu, 3. momčad Serie A, a u srijedu dočekuju Šahtar kojeg su već nadigrali većim dijelom prvog ogleda, u Harkovu, a pred prepunim tribinama svojih navijača mogu i do trijumfa koji bi značio hipoteku na plasman u osminu finala!

LOKOMOTIV - JUVENTUS 2

 Prevelika je razlika u kvaliteti dva rivala da bi domaći teren u Moskvi mogao spasiti Lokomotiv, Juventus na čelu sa Ronaldom ima previše ubojitog oružja da bi se Ćorluka i suigrači uspjeli spasiti. Eto i nedavno u Torinu nisu uspjeli, iako su do samog završnog dijela čak i vodili, ali onda ih je potukao Dybala. “Stara dama” može u ovih 90 minuta završiti posao oko plasmana u nastavak natjecanja.