Rebić odigrao utakmicu života!

Zabio tri pogotka u 12 minuta: Zabijali Pašalić i Brozović

Odigrano je 36. kolo talijanske Serie A u kojemu su hrvatski reprezentativci imali savršen učinak.

Hrvatski nogometaši Ante RebićMarcelo Brozović Mario Pašalić imali su sjajnu večer u dvobojima 36. kola talijanskog prvenstva upisavši se među strijelce u pobjedama Milana, Intera i Atalante.

Jedan od junaka večeri bio je Ante Rebić koji je u gostujućoj pobjedi Milana protiv Torina 7:0 zabio tri gola i to u razmaku od svega 12 minuta.

Izvanredan nastup Rebića

Rebić je zabio zadnja tri gola za goste (67, 72, 79) stigavši do brojke od 11 pogodaka ove sezone. Rebić je upisao i asistenciju Theo Hernandezu za 4:0 u 62. minuti.

Hernandez se upisao među strijelce i u 19. minuti, a golove za Milan zabili su i Franck Kessie (26-11m) te Brahim Diaz (50). Rebić je igrao do 80. minute kada je umjesto njega u igru ušao Mario Mandžukić.

Pogodak Brozovića u pobjedi protiv Rome

Novi prvak Inter je na San Siru pobijedio Romu sa 3:1, a Nerazzurri su poveli u 11. minuti preko Marcela Brozovića koji je počeo i završio akciju za gol.

Brozoviću je to bio drugi gol ove sezone i prvi nakon onog koji je postigao 31. listopada prošle godine u remiju protiv Parme.

Devet minuta kasnije Matias Vecino je zabio za 2:0, a u 31. minuti je smanjio Henrik Mhitarjan. U posljednjim trenucima susreta pobjedu Intera je potvrdio Romelu Lukaku.

Brozović je igrao cijeli susret, dok je Ivan Perišić igrao do 59. minute.

Pašalić zabio odmah nakon ulaska s klupe

Atalanta se vratila na drugu poziciju pobjedom protiv Beneventa sa 2:0.

Golove za momčadi iz Bergama zabili su Luis Muriel u 22. i Mario Pašalić u 67. minuti kojem je to bio peti gol ove sezone. Pašalić je ušao u igru u 59. minuti, a osam minuta kasnije upisao se među strijelce.

Gosti su u samoj završnici ostali s igračem manje nakon što je u 83. minuti isključen Luca CaldirolaBoško Šutalo nije nastupio za Atalantu.

Važna pobjeda Juventusa

Juventus je na gostovanju pobijedio Sassuolo sa 3:1 ostavši u igri za Ligu prvaka.

Domaćin je u 16. minuti mogao do vodstva, no Domenico Berardi je promašio kazneni udarac. Juve je uzvratio s golovima Adriena Rabiota (28) i Cristiana Ronalda (45) kojem je to bio jubilarni stoti gol u dresu torinske "Stare dame" i to u svega 131. nastupa.

Giacomo Raspadori je u 59. vratio nadu domaćinu, no Paulo Dybala je sedam minuta kasnije zabio za 3:1.

Aistencija Badelja u pobjedi Genoe

Genoa je kao gost pobijedila Bolognu sa 2:0 golovima Davidea Zappacoste (13), kojem je asistirao Milan Badelj Gianluce Scamacca (61-11m). Nažalost, Badelj je izašao zbog ozljede u 32. minuti, dok je Marko Pjaca igrao od 82. minute.

Sampdorija i Spezija su odigrali 2:2, za goste je cijeli susret igrao Martin Erlić, dok Karlo Letica nije nastupio za Sampu.

Inter je već prolavio nalov prvaka, no borba za Ligu prvaka je više nego dramatična. Tri su prazna mjesta, a četiri kandidata. Za sada su "unutra" Atalanta (75), Milan (75) i Napoli (73), dok je Juventus peti sa 72 boda.