NIJE IM BAŠ POMOGLO

Messijev potez postao predmet sprdnje: Bio je jedan od tragičara skupog kiksa Barcelone

Lionel Messi pokušao je motivirati svoje suigrače, ali čini se da baš i nije uspio.

Barcelona je napravila veliki kiks i udaljila se od naslova prvaka - protiv Levantea su odigrali 3:3 iako su vodili s 2:0 na poluvremenu i 3:2 sve do 83. minute.

Atletico Madrid sada ima bod više i utakmicu manje, a pobjedom protiv Real Sociedada pobjegli bi im na četiri boda dvije utakmice prije kraja. Barcu može prestići i Real Madrid, koji će steći dva boda prednosti ako pobijedi Granadu.

Lionel Messi zabio je pogodak za vodstvo Barcelone 1:0, ali je bo i jedan od tragičara - nakon njegova neopreznog dodavanja Barcelona je izgubila loptu blizu svog gola, a poklon je sjajnim golom iskoristio Jose Morales.

Rijetko viđamo Messija da tako griješi, ali dogodi se svakome. Čini se da su oni koji su jedva dočekali kiks Barcelone, prije svih navijači madridskih klubova, na zub uzeli Argentinca i njegove suigrače zbog nečega drugog.

Radi se o famoznoj večeri kod Messija, zabavi koja se odvila početkom svibnja uoči ključnih utakmica u napetoj završnici prvenstva. Messi je pozvao sve suigrače - natovarivši tako na vrat i istragu zbog pandemijskih protokola - a cilj je bio motivirati se i "skupiti glave" uoči odlučujućih trenutaka.

Iz Messijeve vile čulo se pjevanje "campeones, campeones", ali sada su sve dalje od statusa šampiona. Barcelona je otad osvojila svega dva boda remijima protiv Atletica i Levantea, pa je postala i predmet sprdnje. "Kako gube bodove, sigurno je tamo bilo igrača Arsenala i Tottenhama", glasi jedan od popularnijih komentara.