"TEŠKO JE IGRATI S NJIM"

Bivši suigrač Zlatana Ibrahimovića: "Mladi igrači su se bojali igrati s njim, stalno je vikao:.."

Jonathan Dos Santos prisjetio se dana dok je Ibrahimović igrao u američkom MLS-u.

Meksički reprezentativac Jonathan Dos Santos koji trenutno nastupa za Los Angeles Galaxy, prisjetio se dana dok je švedski napadač Zlatan Ibrahimović nastupao u MLS-u.

U najavi gradskog derbija s LAFC-om, Dos Santos se prisjetio kako je bilo surađivati sa Zlatanom Ibrahimovićem. Usporedio je tako liderske sposobnosti popularnog Ibre i meksičkog napadača Javiera Hernandeza Chicarita.

"Iskreno, draži mi je Chicarito, ali Zlatan je wow. Mladim igračima je bilo jako teško igrati s njim, jako su ga se bojali Bili su jako nervozni jer su znali da će ih izgrditi, ako naprave pogrešan potez", rekao je i dodao kako je Ibra svejedno jako puno pomogao igračima. 

"Zlatan je negativniji..."

"Chicarito je pozitivnija osoba, dok je Zlatan više negativan. Međutim, pomogao je suigračima koji su jako puno napredovali uz njega. Svaka je osoba drugačijeg karaktera, netko voli manje vike, a netko više", rekao je i dodao kako više preferira rad s Chicaritom. 

"I ja se razljutim kada nismo dovoljno koncentrirani i fokusirani na treningu, nekada nije loše poviknuti, ali uvijek nastojimo biti pozitivni. Mislim da je to korisnije za mlade igrače koji će tako više napredovati", zaključio je Dos Santos.