sve se vrti oko njega

Portugalcima rezultat u drugom planu: Pogledajte što im je glavna tema nakon pobjede protiv Hrvatske

Portugalski mediji odmah su se raspisali o dobroj predstavi njihove reprezentacije protiv Hrvatske, a glavna tema je 900. pogodak Cristiana Ronalda.

Hrvatska nogometna reprezentacija krenula je u novo izdanje Lige nacija, a odmah na početku dočekao nas je najteži ispit – Portugal na Da Luzu.

Loše smo otvorili susret, Livaković je već u 7. minuti susreta vadio loptu iz mreže nakon što je Dalot pobjegao Borni Sosi. Ipak, naša igra se stabilizirala, krenuli smo bolje otvarati napade, ali novi hladan tuš došao je u 34. minuti susreta kada je Ronaldo pogodio za 2:0.

Sreća nas je pogledala u 41. minuti, Sosa je ubacio prema petercu, a Dalot je drugi put zatresao mrežu na susretu, ali ovaj put svoju. Prikazali smo dobru igru na kraju i malo je nedostajalo da odnesemo bod s teškog gostovanja, ali na kraju ipak su slavili domaćini.

Portugalski mediji odmah su se raspisali o dobroj predstavi njihove reprezentacije.

''Dobra igra Portugala koji je dobro krenuo i brzo uspio povesti. U drugom poluvremenu momčad trenera Roberta Martineza ponovno je krenula bolje i bila vrlo blizu 3:1, no Hrvati su u završnici pojačali pritisak i pokušali doći do izjednačenja, što se nije dogodilo zbog naše odlične obrane'', piše A Bola.

Ronaldo je glavna tema u portugalskim medijima

Ipak, glavna priča u njihovim medijima nije rezultat i igra reprezentacije, već 900. pogodak Cristiana Ronalda u karijeri.