SENZACIJA U KUPU KRALJA

Neviđena sramota Real Madrida: Trećeligaš s igračem manje izbacio Kraljevski klub

Alcoyano je pobijedio Real Madrid s 2:1 u šesnaestini Kupa kralja...

Real Madrid ispao je u šesnaestini Kupa kralja od trećeligaša. Alcoyano je kod kuće slavio s 2:1 nakon produžetka.

Real je poveo u 46. minuti golom Edera Militaa. Jose Solbes izjednačio je u 80. minuti, a Juanan je donio pobjedu Alcoyanu u 115. minuti.

Alcoyano je uspio zabiti pobjednički pogodak s igračem manje, u 109. minuti isključen je Ramon Lopez, koji je dobio drugi žuti karton.

Madridski mediji vrište o neviđenoj sramoti. Zinedine Zidane poslao je na travnjak promiješanu momčad, ali to ne mijenja puno na stvari. Asensio, Hazard i Kroos ušli su u produžetku, no nisu uspjeli donijeti pobjedu Realu.

Španjolski mediji javljaju da je u Alcoyu, gradiću od 100 tisuća žitelja, koji se nalazi nešto južnije od Valencije, nastala prava ludnica.

Zanimljivo da je Alcoyano posljednji put pobijedio veliki Real 1951. Bio je isti rezultat. 70 godina poslije Realu se ponovno dogodio „Alcoyanazo“.

Alcoyano - Real Madrid 2:1

Alcoyano: José Juan; Jordan (Juli, min. 60), Primi, Raúl, Pablo (Moltó, min. 60); Rubio (Ramón, min. 72), Jony (Diakité, min. 78), Juanan, Ángel; Mourad (Javier Antón, min. 106), Jona (Solbes, min. 60).

Real Madrid: Lunin: Odriozola (Hazard, min. 98), Militao, Chust, Marcelo; Valverde, Casemiro, Isco (Kroos, min. 98); Lucas Vázquez, Mariano (Benzema, min. 67), Vinicius (Marco Asensio, min. 91).