BAŠ SU MOĆNI

Pakleno jaka reprezentacija čeka Vatrene u generalci za Euro: Teški su preko milijardu eura!

Hrvatska nogometna reprezentacija ove subote gostuje u Portugalu.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom, kojoj se ovog utorka priključio kapetan Luka Modrić, gostovanje je u Portugalu.

Utakmica Portugal - Hrvatska igra se u subotu u Lisabonu i bit će to generalna proba kako za Portugalce tako i za Vatrene uoči početka Europskog prvenstva.

Portugal će biti pravi ispit za izabranike Zlatka Dalića, jer riječ je o jednoj od najboljih svjetskih reprezentacija, koja će u Njemačku putovati s ambicijom da osvoji Euro.

Njihov izbornik je španjolski stručnjak Roberto Martinez koji raspolaže fantastičnim igračkim kadrom.

Nevjerojatan je podatak da portugalskih 26 reprezentativaca koji se nalaze na konačnom popisu za Euro vrijede, prema Transfermarktu, preko milijardu eura. Točnije, 1.050.000.000 eura.

Krilni napadač Milana Rafael Leao je najvrijedniji, 90 milijuna eura. Slijedi ga suigrač Matea Kovačića i Joška Gvardiola iz Manchester Cityja Ruben Dias (80 milijuna eura), dok je 70 milijuna eura procijenjena tržišna vrijednost koju imaju Bernardo Silva i Bruno Fernandes.

Kapetan i čovjek koji je još uvijek najveća zvijezda ove reprezentacije, a za mnoge i najveći uteg, Cristiano Ronaldo, u svojoj 40. godini vrijedi 15 milijuna eura.

Dodajmo kako 26 hrvatskih reprezentativaca pozvanih na Euro vrijede 335 milijuna eura.