VRHUNSKA FORMA!

Najbolji poklon koji je Njemačka dala Hrvatskoj: Mbappe ga ne može smisliti, a Dalić može biti sretan

Stanišić je praktički poklon Njemačke našoj reprezentaciji. Iako on nikada nije razmišljao o nastupu za Njemačku, treba priznati da je upravo ta zemlja napravila od Stanišića igrača kakav je on danas

Još su točno 53 dana ostalo do prve utakmice Vatrenih na Euru u Njemačkoj. Prva utakmica i odmah veliki klasik - Hrvatska protiv Španjolske u Berlinu 15. lipnja.

Dvoboj je to koji će puno toga pokazati pred nastavak Eura. Španjolci su težak protivnik, no moramo im uzvratiti za poraz u finalu Lige nacija

Zlatko Dalić saznao je da će na Euro moći voditi 26 imena, umjesto dosadašnja 23. Tako će imati slatke brige kome poslati kartu za Njemačku. A uoči Njemačke Vatreni su dobili igrača u strašnoj formi.

Rekli bismo u formi života, ali on ima samo 24 godine. Riječ je o Josipu Stanišiću, novom ljubimcu navijača Bayer Leverkusena, ali i legendarnog Xabija Alonsa.

Stanišić je praktički poklon Njemačke našoj reprezentaciji. Iako on nikada nije razmišljao o nastupu za Njemačku, treba priznati da je upravo ta zemlja napravila od Stanišića igrača kakav je on danas. Josip je rođen u Njemačkoj i tako je nogometno odrastao, a HNS je do njega došao preko svojih veza. No i sam je skrenuo pozornost na sebe čim ga je Bayern uvrstio u prvi sastav.

Stanišić već ima 17 nastupa za Vatrene i rijetko kad je odigrao loše, no tek bismo ga na Euru mogli vidjeti u najboljem izdanju. Kako igra ove sezone, to je sjajno!