Velika utakmica na važan dan za Hrvatsku

Tko će od Vatrenih dohvatiti polufinale Lige prvaka?

Ove srijede, 17. ožujka od 21 sat igra se uzvratni dvoboj Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida.

Vraća nam se Liga prvaka, ovog ćemo tjedna saznat ćemo tko će proći u polufinale, a diljem Hrvatske će se s velikim zanimanjem pratiti uzvratni ogled iz Manchestera između Cityja i Real Madrida.

Ova će se utakmica igrati u sriejdu u 21 sat, taman u vrijeme kad će Hrvatska saznati privremene rezultate Parlamentarnih izbora 2024.

Prvi četvrtfinalni susret na Santiago Bernabeu je okončan rezultatom 3:3, bila je to utakmica prepuna golova i preokreta, a svoj doprinos tome dao je i Joško Gvardiol koji je zabio golčinu Kraljevskom klubu. Sjajnu golgetersku formu je nastavio i u domaćem prvenstvu protiv Luton Towna.

Autsajderu je zabio prekrasan pogodak za postavljanje konačnog rezultata (5:1), a na tom susretu raspucan je bio i drugi hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Građana, Mateo Kovačić koji je zakucao prekrasnu golčinu.

Hrvatski dvojac je na sjajan način najavio uzvratni ogled Lige prvaka protiv madridskog Reala za kojeg bi pak mogao zaigrati Luka Modrić. Teško je očekivati da će hrvatski kapetan krenuti od prve minute, ipak je odigrao gotovo čitav ligaški ogled protiv Mallorce, no mogao bi ući s klupe.

Ako Real izgubi od aktualnog osvajača Lige prvaka, to bi mogao biti posljednji Modrićev nastup u elitnom klupskom natjecanju za madridski klub, a to je sasvim sigurno razlog više da se isprati spektakularna utakmica.