"VELIKO VAM HVALA"

Modrić, Lovren, Perković, Sinkovići. ma cijela Hrvatska se poklonila rukometašicama: "I tak... srce veliko k'o kuća"

Brojni poznati sportaši, sportski klubovi i poznate ličnosti iz hrvatskog života čestitali su našim rukometašicama na osvajanju bronce.

Ispraćene su na Europsko prvenstvo bez puno šansi, a vraćaju se s brončanom medaljom oko vrata. Rukometašice su nas u posljednja dva i pol tjedna oduševljavale iz utakmice u utakmicu, te nam ovu 2020. godinu, barem na 60-ak minuta, učinile daleko, daleko ljepšom.

Da su apsolutni svi pratili naše Kraljice šoka kako igraju s najboljim reprezentacijama Europe i osvajaju broncu vidi se iz poruka koje su pristizale nakon što je Hrvatska pobjedila domaćina Dansku i uzela medalju.

"Bok ekipa. Od srca vam želim čestitati na osvajanju brončane medalje. Napravile ste prekrasnu priču u posljednja dva tjedna. Možete biti ponosne od prve do zadnje. Čestitke izborniku i stručnom stožeru. Nije ovo mala stvar koju ste napravile za hrvatski sport, za svoje obitelji. Svi smo se veselili u Hrvatskoj, pratili smo vas i zaslužujete svaku pohvalu", rekao je Dejan Lovren u emotivnom videu koji je objavio HRS.

Čestitkama su se pridružili i brojni drugi poznati sportaši objavama na društvenim mrežama.

"Vi ste čudo", napisao je Domagoj Duvnjak.

"Bravo cure", napisao je Modrić. 

"Pobjeda! Bravo cure", Tonči Stipanović.

"Bravo cure, zaslužena medalja", napisao je Luka Stepančić.

"Ponos", napisao je Igor Karačić.

"Cure svaka čast. Ponosni smo na vas", napisala su braća Sinković.

"I tak... Srce kao kuća. Svaka čast curama, treneru, obitelji i prijateljima. Jedno veliko hvala", napisala je Kraljica diska - Sandra Perković.

"Bravo cure", napisao je Marin Čilić.

Apsolutni svi rukometni klubovi su čestitali na svojim društvenim mrežama, a bile su tu još brojne poznate ličnosti iz hrvatskog sporta i života.