PROBLEMI ZA REAL

Zidaneu se deveti put ozlijedila velika zvijezda koja previše jede, navijači u šoku

Zidane ima velikih problema s njim.

Eden Hazard nakon odlaska Ronalda u Juventus stigao je u Madrid kako bi ga pokušao zamijeniti. Reprezentativac Belgije bio je sjajan u dresu Chelseaja, no još se nije pokazao u Realu.

Hazard se odmah htio postaviti kao najveća zvijezda kluba, tražio je desetku, ali zaboravio je da je u klubu Luka Modrić koji mu nije htio dati dres s brojem deset pa je Belgijac uzeo sedmicu.

Krilnom napadaču nikako ne ide u dresu madridskog kluba

Hazarda stalno muče ozljede, više je na odmoru nego što igra, a čelnici Reala u velikim su problemima. Platili su ga 115 milijuna eura, a on uz sve to neograničeno jede. Nedavno se konačno vratio, ali ponovno će odmarati.

Hazard je protiv Alavesa za vikend ozlijedio bedro desne noge, a Zidane neće moći računati na njega u nekoliko važnih utakmica.

U Real je stigao u ljeto 2019. godine, a propustio je čak 32 službene utakmice. Ukupno je upisao 28 utakmica i zabio samo tri gola i dodao sedam asistencija.

Više se puta ozlijedio nego što je zabio

Hazard je imao čak devet ozljeda nakon potpisa za Real Madrid što je više od njegovih golova i asistencija.

U ljeto 2019. Hazard je na pripreme došao s čak pet kilograma viška, a to je i sam priznao.

"Istina je. Neću to skrivati, ali kad sam na odmoru, na odmoru sam. Nabacio sam pet kilograma. Ja sam tip koji se brzo ugoji, ali brzi i istopi kile", rekao je napadač Reala.

Nije naučio na svojim pogreškama, već je napravio opet isto. Hazard se ovog ljeta dobro proveo na odmoru i opet nabacio koji kilogram viška. Nespreman i bez kondicije za trening došao je u kamp Reala.

Navijači Reala dočekali su Hazarda širokih ruku, ali i oni imaju sve manje strpljenja, svi čekaju da Hazard pokaže što zna, ali pitanje je hoće li to i dočekati.