Sve su informacije bile lažne?

Meč Tysona i Jonesa bit će pravi spektakl: "Nokauti su dopušteni"

Mike Tyson i Roy Jones Jr. odradit će pravi boksački meč u kojem će nokauti biti dopušteni.

U noći sa subote na nedjelju, ne prije 3 sata ujutro po hrvatskom vremenu, u Los Angelesu će se održati boksački spektakl između dvojice velikana ovog sporta - Mikea Tysona i Roya Jonesa Juniora.

Prema posljednjim informacijama, koje su ozbiljno razljutile organizatora meča, organizaciju Triller, meč će biti ekshibicijski, bez sudaca, bez pobjednika, a nokauti nisu dopušteni.

To prema Trilleru nije istina, a isto je potvrdio i sam Mike Tyson, koji se mjesecima pripremao za ovaj povratnički meč.

"Znajući da postoje neke lažne glasine, moramo objasniti kako stvari stoje. WBC će bodovati meč. U meču može biti nokauta i meč će imati pobjednika. Svatko tko kaže kako neće biti suđenja niti pobjednika jednostavno ne razumije pravila ili ima neke svoje izvore informacija. To je sto posto sigurno. Naši partneri primaju oklade na ovaj meč. Jedina razlika od ostalih mečeva jest što će rukavice biti 12 unci i što će se boksati osam rundi u trajanju od dvije minute umjesto tri", stoji u službenom priopćenju Trillera.

"U ringu će biti dvije legende i obojica će ići završiti meč. Borba ima tri bodovna suca i suca u ringu. U pitanju je dakle prava borba i pobjednika će biti. A mi ćemo ići na pobjedu od početka do kraja. Mike nije došao odraditi ekshibiciju, dolazi se boriti. Nitko ne sparira mjesec dana za ekshibiciju. Poštujemo Roya jer i on dolazi odraditi pravu borbu", rekao je Rafael Cordeiro, legendarni MMA i muay thai trener, koji je pripremao Tysona za ovaj meč.