ZASLUŽIO JE VIŠE

Španjolci očitali bukvicu Ancelottiju: "Zbog Modrićeve vanjske vrijedi kupiti ulaznicu"

Hrvatski kapetan ponovno je oduševio igrom u dresu madridske momčadi.

Luka Modrić dobio je priliku od prve minute u susretu Real Madrida i Rayo Vallecana te ostavio jako dobar dojam. Na terenu se zadržao do 69. minute pri rezultatu 0:0, kada Carlo Ancelotti uvodi Rodryga, no mnogi nisu baš bili oduševljeni tom odlukom.

"Hrvat je imao prostora za veću minutažu", tvrdi Marca, poznati španjolski list, koji smatra da su Modrićevi potezi, vječne desetke kako ga nazivaju, bili takvi da su vrijedni kupovine ulaznice i dolaska na utakmicu:

"Bernabeu je s razlogom zaslijepljen Bellinghamom, ali onaj koji pokaže najbolje poteze je gotovo uvijek vječna desetka. Luka Modrić je protiv Rayo Vallecana imao ubačaj s vanjskom zbog kojeg vrijedi kupiti ulaznicu", piše španjolski list.

Ipak madridski napadači ovog puta nisu bili toliko precizni i raspoloženi, tako da su se Realovci, nakon velike pobjede u El Clasicu protiv Barcelone, morali zadovoljiti samo s bodom protiv žilavog Rayo Vallecana.

Imali su veći posjed lopte, više od 20 udaraca na protivnička vrata, potpuno su izdominirali goste, no pogodak je izostao.

"Modrić je odigrao jako kompletnu utakmicu, ali izmjenom sam htio dodati energiju u momčad. Mislim da nitko nije zaslužio zamjenu jer su svi odigrali dobru utakmicu. 22 udaraca na vrata, bili smo agresivni. Ponekad se može dogodoiti da ne možete zabiti", objasnio je Ancelotti svoju odluku da izvadi Modrića, a uvede Rodryga.