Mourinho u elementu nakon poraza kod Leke!

"Da sam mogao napravio bih 11 zamjena"

Jose Mourinho bio je jako ljutit nakon katastrofalne predstave Tottenhama u Europskoj ligi.

Karizmatični portugalski nogometni trener Jose Mourinho poludio je nakon poraza Tottenhama u Belgiji kod Royal Antwerpa, momčadi koju uspješno vodi bivši hrvatski nogometaš Ivan Leko. Belgijski sastav slavio je s 1:0, a Mourinho je nakon utakmice bio jako, jako ljutit.

"Da sam mogao napravio bih 11 zamjena na poluvremenu", rekao je Portugalac nakon što je od prve minute dao priliku igračima koji manje igraju.

"Nakon večerašnje utakmice moje odluke u budućnosti bit će puno lakše", kazao je Mourinho mislivši pritom ponajviše na Dele Allija, kojeg je po drugi put u tri utakmice ove sezone zamijenio već na poluvremenu.

Novinare je često zanimalo zašto Alli ne igra kod Mourinha, a sada im je Portugalac i odgovorio.

"Uvijek me to pitate. Evo zašto."

Mourinho je na poluvremenu napravio četiri od maksimalnih pet izmjena, te je prije 60. minute ubacio i Harryja Kanea. No, uzalud. Nakon utakmice se oglasio i na Instagramu koji je nedavno otvorio i na kojem je sve aktivniji, te je uz fotografiju sebe kako s maskom na licu čeka u autobusu polazak za aerodrom napisao.

"Loša izvedba zaslužuje i loš rezultat. Nadam se da su svi ljutiti kao i ja. Sutra u 11 ujutro trening."

Tottenham je nakon dva kola druga momčad skupine J Europske lige s osvojena 3 boda. Antwerp je vodeći sa šest, LASK ima tri, a Ludogorec je bez bodova.