Real se spasio poraza u sudačkoj nadoknadi!

Modrić ušao, Madriđani postigli dva pogotka...

Borussia M'gladbach i Real odigrali su 2:2 u drugom kolu Lige prvaka...

U dvoboju 2. kola skupine B Borussia Mönchengladbach i Real Madrid su odigrali 2-2, a "Kraljevski klub" je do 87. minute gubio s 0-2. 

Real je Moenchengladbachu odigrao još jednu slabu utakmicu i potvrdio da početni domaći poraz od Šahtara (2-3) nije bio slučajnost.

Njemački sastav je vodio s 2-0 pogocima Francuza Marcusa Thurama (33, 58), a Zidane je tek u 70. minuti ubacio Luku Modrića i povratnika Edena Hazarda. U 87. minuti Karim Benzema je smanjio na dodavanje Casemira, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Casemiro je na dodavanje Ramosa izjednačio i spasio Real novoga poraza.

U Kijevu je ukrajinski Šahtar nakon pobjede nad Realom u Madridu, ostao neporažen doma protiv Intera, koji sada ima dva remija iz dva susreta. Iako se u ovoj utakmici očekivalo puno golova, ona je završila bez golova,uz veliku dominaciju Intera.

U 17. minuti igrač gostiju Barella pogodio je gredu, potom je okvir gola zatresao i Lukaku, a najveću priliku propustio je napadač Intera Lautaro Martinez u 54. minuti, kada je nakon udarca Marcela Brozovića pokupio odbijenu loptu i promašio prazna vrata.