Modrić razočarao Engleze koji ga obožavaju.

Ispričao i anegdotu s Abramovičem i jahtom.

Modrić je za ugledni britanski magazin dao zanimljiv intervju.

Luka Modrić i s 35 godina oduševljava nogometni svijet. U El Clasicu zabio je sjajan pogodak i pokazao da još uvijek ima klasu za najveće nogometne pozornice.

Hrvatski kapetan gostovao je i u uglednom britanskom magazinu FourFourTwo, kojem je dao veliki intervju za tiskano izdanje.

Jedno od pitanja bilo je i ono o mogućem povratku u Tottenham. Tamo se već vratio njegov bivši suigrač iz Tottenhama i Reala Gareth Bale, a ubrzo nakon toga počeo se spominjati i mogući Modrićev povratak.

Naravno da bi navijači Spursa bili oduševljeni takvim scenarijem - Modrića i danas obožavaju u sjevernom Londonu - ali veznjak Reala odbacio je takvu mogućnost.

"Prestar sam za povratak u Tottenham. Još imam godinu dana u Madridu, pa ćemo vidjeti što će biti. Dobro se osjećam i želim nastaviti igrati još nekoliko godina", rekao je.

Modrić je iz Tottenhama otišao u Real 2012., a prije nego su ga doveli Madriđani, za njega je bio jako zagrizao Chelsea na čelu s bogatim Romanom Abramovičem.

"Tottenham me nije htio prodati. Iskreno, nisam ni očekivao da će se to dogoditi jer je Chelsea Tottenhamu gradski rival. Bilo je lijepo znati da me žele jer mi je to bio znak da mi dobro ide."

Poznato je koliko je tvrd pregovarač predsjednik Tottenhama Daniel Levy, ali Chelsea nije odustajao. U akciju se uključio i sam Abramovič koji je Modrića ugostio na svojoj luksuznoj jahti.

"Bila je to ogromna jahta! Bilo je to lijepo i malo smo porazgovarali. Vrlo je ugodna osoba. Tamo sam ga upoznao i malo smo popričali, ali to je bilo to. Doduše, ta jahta je bila fantastična", otkrio je.