Leicester skuplja skalpove!

Sad je pao i Arsenal na Emiratesu.

Arsenal je u prvom poluvremenu stiskao, dominirao, imao čak 11 udaraca. Leicester? Jedan udarac, nula u okvir. U drugom poluvremenu 'topnici' su preuzeli ulogu sterilne momčadi.

Leicester City nastavlja s izvrsnim ulaskom u sezonu. 'Lisice' su slavile protiv Arsenala u gostima 1-0 u šestom kolu engleskog prvenstva.

Tamo u trećem kolu Leicester je u gostima razbio Manchester City 5-2, a nakon toga zaredao dva pomalo neočekivana poraza, od West Hama i Aston Ville kod kuće. Istina, Villa je fantastična ove sezone, ali nakon demoliranja Cityja očekivalo se kako će Leicester na domaćem terenu u najmanju ruku izvući bod.

Arsenal je prije osam dana izgubio od Cityja 1-0, i u ovu utakmicu je ušao u relativno solidnom stanju. Thomas Partey, novo pojačanje, započeo je utakmicu od prve minute, a trozubac u napadu činili su Aubameyang, Lacazette i Saka. Nedovoljno.

Arsenal je u prvom poluvremenu stiskao, dominirao, imao čak 11 udaraca. Leicester? Jedan udarac, nula u okvir.

U drugom poluvremenu 'topnici' su preuzeli ulogu sterilne momčadi s tek jednim udarcem u 45 minuta, a to ih je koštalo u 80. minuti. Under hvata fantastičnu dugu loptu koja mu je stigla iz vlastite obrane, ubacuje Vardyju, a on skače i glavom zabija Lena za pobjednički gol.

Premier League - Arsenal v Leicester City

Leicester je sad četvrti s 12 bodova, a Arsenal deseti s devet bodova.