TKO STIŽE U KOJU GRUPU ?

Srbi i Makedonci na jednu pobjedu od Eura!

Idući mjesec saznat ćemo preostale četiri reprezentacije koje će nastupiti na Europskom prvenstvu.

Odavno je poznato 20 reprezentacija koje su osigurale plasman na Europskom prvenstvu, a četiri mjesta još uvijek su prazna. Trebala su biti popunjena još u ožujku, ali budući da je pandemija koronavirusa poremetila cijeli svijet, pa tako i nogometni kalendar, tek su ovog četvrtka odigrani polufinalni dvoboji kvalifikacija.

Doznali smo da će se u finalnim dvobojima, koji su na rasporedu 12. studenog, susresti: Mađarska - Island, Sjeverna Irska - Slovačka, Srbija - Škotska i Gruzija - Sjeverna Makedonija.

Otprije se zna tko će u koju skupinu na Euru. Pobjednik utakmice Gruzija - Sjeverna Makedonija igrat će s Nizozemskom, Ukrajinom i Austrijom u grupi čije će se utakmice igrati u Amsterdamu i Bukureštu.

Nama je najzanimljivije to da bolji iz okršaja Srbije i Škotske stiže na megdan Hrvatskoj, Engleskoj i Češkoj u onoj otočkoj skupini koja će se igrati u Londonu i Glasgowu.

Mađarska ili Island ići će u najjače društvo (skupina F), gdje već čekaju Njemačka, Francuska i Portugal, dok će bolji iz susreta Sjeverna Irska - Slovačka u skupinu E, u kojoj su Španjolska, Švedska i Poljska.