VELIKI POVRATAK

Nicolo Schira: "Gotovo je! Marko Pjaca vraća se u Hrvatsku, raskinuo je s Juventusom"

Marko Pjaca u svoje je vrijeme bio veliki hrvatski talent, a transferom u Juventus sve je i potvrdio.

Jučer se u sportskom medijskom prostoru pojavila vijest da se Marko Pjaca vraća u Hrvatsku, i to ne u Dinamu već u Rijeku.

Danas je tu vijest potvrdio i talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira, koji tvrdi da je Pjaca raskinuo s Juventusom i kao slobodan igrač stiže na Rujevicu.

Pjaca bi navodno trebao potpisati do ljeta 2026. godine, a još se samo čeka službena potvrda Rijeke.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac jedan je od najvećih izlaznih transfera Dinama u povijesti. Prije sedam godina otišao je u Juventus, no teška ozljeda u dresu Vatrenih udaljila ga je od vrhunskog nogometa.

Pokušao se kroz razne klubove vratiti na stare staze (Schalke, Fiorentina, Anderlacht, Genoa, Torino i Empoli), a najviše je pokazao u dresu Torina, no nije ostao dulje od jedne sezone.

Marko Pjaca u svoje je vrijeme bio veliki hrvatski talent, a transferom u Juventus sve je i potvrdio. Po nogometnom znanju trebao je napraviti veliku karijeru, no ta je ozljeda bila prevelik zalogaj za veliki povratak.

No Pjaca ima samo 28 godina i pred njim je još nekoliko godina vrhunskog nogometa, pa se možda preko HNL-a vrati i u dres reprezentacije.