PUT NA BLISKI ISTOK

Inter i Saudijci dogovorili transfer Marcela Brozovića!?

Marcelo Brozović sve je bliže prelasku u saudijski Al-Nassr.

Već je od ranije poznato kako je Marcelo Brozović jedan od hrvatskih nogometaša koji bi ovog ljeta trebali promijeniti klub. 

Ponajbolji igrač finala Lige prvaka i službeno najbolji igrač finala Lige nacije napustiti će Nerazzurre nakon osam godina u njihovom dresu, a čini se da će put istoka.

Preostala samo Brozova odluka?

Inter je trenutno u pregovorima s Al-Nassrom iz Saudijske Arabije, a Fabrizio Romano je došao do informacije kako su gotovo sve dogovorili te da će uskoro odluka ostati samo na Brozoviću.

Iz raznih medijskih izvora došla je informacija kako Brozović nema ništa protiv prihvaćanja bogate ponude kluba čija je glavna zvijezda Cristiano Ronaldo, a ovog tjedna su već osigurali usluge Hakima Ziyecha.

Brozović bi u Rijadu trebao imati višestruko bolja primanja nego u Interu, a zna se kako je saudijska moć plaćanja glavni motiv nogometašima što prihvaćaju ponude na odlazak u novu nogometnu obećanu zemlju.

Odlazak u Saudijsku Arabiju ne bi trebao utjecati na reprezentativnu karijeru 30-godišnjeg Brozovića, budući da Saudijci poštuju sve FIFA termine za reprezentativne utakmice.