(NE)OČEKIVAN IZBOR

Potvrđen je novi klub Lionela Messija: Odbio Barcu i Saudijce, odabrao odličnu ligu i raskoš života koji nudi Miami

Novi klub Lionela Messija je Inter Miami.

Lionel Messi razočarao je navijače Barcelone i njenog trenera te svog bivšeg suigrača, Xavija, ali i bogate Saudijce koji su mu nudili milijune za dolazak u njihovu ligu.

Umjesto toga, za nastavak svoje karijere odabrao je treću opciju s kojom ga se povezivalo. Postat će članom Inter Miamija, kluba iz američke MLS lige čiji je većinski vlasnik David Beckham, koji je tako ostvario prvi dio svog plana stvaranja mega momčadi.

Jedna slika sve je otkrila

Transfer još nije službeno potvrđen od strane kluba, no jedna slika govori dovoljno.

Uostalom, svoj odabir potvrdio je i sam nogometaš, izjavivši kako je i dalje navijač Barcelone, ali je ovo bio njegov odabir. Također je dodao kako novac ovdje nije igrao nikakvu ulogu jer bi inače prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije.

Očito je Messi odabrao okušati se u sve popularnijoj ligi, poznatoj po ofenzivnom nogometu te krcatim tribinama. Osim toga, kao što je gore navedeno, Beckham ne namjerava stati samo na Messiju, nego mu žele pridružiti još nekoliko poznatih imena.

MLS sezona je u tijeku

Isto tako je otkrio kako je ovo odabrao iz obiteljskih razloga te zbog bijega od svjetla reflektora. Naravno, to neće biti u potpunosti moguće, no odlazi u državu gdje nogomet ipak nije sport broj 1.