ZAMJENA ZA COURTOISA

Španjolski portal tvrdi: "Real Madrid prati Dominika Livakovića"

Hrvatski vratar Dominik Livaković ima ugovor s Dinamom do ljeta 2024.

Bila je ovo razočaravajuća sezona za Real Madrid, osvojen je samo Kup kralja, a u tom slučaju promjene su neizbježne. Klupsko rukovodstvo traži pojačanja na nekoliko pozicija, a za ulogu rezervnog vratara naciljali su - Dominika Livakovića.

Ako se može vjerovati pisanju španjolskog portala Defensa Central, koji detaljno prati sva događanja oko madridskog kluba, Real traži provjereno i pouzdano ime koje može uskočiti umjesto Thibauta Courtoisa.

Zbog toga su bacili oko na Livakovića, vratara Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, koji bi mogao biti financijska isplativa opcija. Navodno su Madriđani spremni ponuditi iznos od 5 ili 6 milijuna eura, dok Modri traže okruglih 10 milijuna eura.

Mogu li se naći na pola puta i dogovoriti posao, teško je reći, ali ipak valja napomenuti kako pregovori još nisu ni počeli. Navodno je Andrij Lunin, dosadašnji drugi vratar madridskog kluba, na odlasku i Real traži zamjenu.

U svakom slučaju, bit će ovo zanimljivo ljeto na Maksimiru. Livakoviću, ali i Bruni Petkoviću, ugovor istječe narednog ljeta, a Modri imaju tek dva prijelazna roka da pokušaju unovčiti odlazak svojih A reprezentativaca...