OSTAVILI DOBAR DOJAM

Marokanski izbornik pred susret protiv Hrvatske: "Izgubili smo previše igrača, a moramo još raditi"

Marokanski i francuski izbornik očekivano su različitog raspoloženja nakon polufinalnog susreta.

Marokanski san zaustavljen je u polufinalu Svjetskog prvenstva, gdje je bolja od njih bila Francuska, rezultatom 2:0.

Tako prvi afrički polufinalist u povijesti prvenstava odlazi u susret za treće mjesto, gdje bi mogli biti poprilično okrnjeni. Već protiv Francuza započeli su susret bez jednog od prva dva stopera, a drugi je napustio igru već nakon 20 minuta.

Regragui prokomentirao stanje u momčadi

"Dali smo maksimum, a to je najvažnije. Izgubili smo previše važnih igrača. U drugom poluvremenu smo napali, igrali mnogo bolje. Najvažnije je da smo ostavili dobar dojam. Kako bismo osvojili naslov svjetskog prvaka ipak moramo još raditi, ali nismo daleko", komentar je marokanskog izbornika Walida Regraguija, koji za sada nije spominjao susret protiv Hrvatske.

Naravno da su zadovoljniji Francuzi, gdje je prije svega ponos na drugo finale u nizu izrazio Didier Deschamps.

"Ponosan sam. Ovo je bio važan dvoboj, ali bit će još jedan, posljednji. Ovdje smo mjesec dana, dosada su bili ispunjeni srećom, a moji igrači su kao skupina nagrađeni ovim rezultatom", rekao je jedan od samo tri čovjeka koji su postajali svjetski prvak kao izbornik i kao igrač.

Sličnog razmišljanje je i strijelac prvog pogotka, Theo Hernandez.

"Nevjerojatno je igrati u dva uzastopna finala svjetskog prvenstva, napravili smo sjajan posao. Finale će biti velika utakmica, naporno ćemo raditi da pobijedimo. Nadam se da će i moj brat (Lucas, koji se teško ozlijedio u susretu 1. kola protiv Australije, op.a.) doći na finale", rekao je lijevi bočni Milana.