SRUŠILI REKORD

Neymar urlao na Srbe: Objavljene i fotografije njegova gležnja, stvarno izgleda ružno

Neymarov gležanj nije u dobrom stanju nakon utakmice protiv Srbije.

Nogometaši Brazila upisali su prvu pobjedu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Brazilci su s 2:0 pobijedili Srbiju i tako na sjajan način otvorili turnir kojeg žele osvojiti rekordni šesti put.

Brazil je pokazao silu, ali nije sve tako bajno u reprezentaciji nakon utakmice. Brazilce je zabrinula Neymarova ozljeda.

Nogometaš PSG-a pretrpio je čak devet prekršaja i postao igrač s najviše pretrpljenih prekršaja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Srbi su ga doslovno uništavali.

Nakon utakmice kamere su snimile Neymarov gležanj što je zabrinulo cijelu naciju. On je nakon izlaska iz igre čak i zaplakao jer je znao koliko je ozljeda teška i da mu je čak i upitan nastavak igranja u Katru.

Od ove se minute vidjeli kako srpski nogometaši žestoko ulaze u brazilsku zvijezdu koja je poznata po padanjima bez razloga, no ovaj je put uistinu dobio batine, možda i kobne za SP.

Izbornik Brazila se oglasio

''Vidjeli smo stanje s Neymarom, nije dobro, ali ja vas uvjeravam da će on ponovno igrati na Svjetsko prvenstvu'', rekao je Tite nakon dvoboja.

"Važno je kako će reagirati. Već smo započeli s tretmanom i moramo biti mirni i strpljivi. Teško je procijeniti koliko je teška ozljeda", izjavio je sinoć dr. Lasmar za Radio Itatiaia.

Pred Brazilom su još utakmice protiv Švicarske i Kameruna, kao i pred Srbima, koji su u lošijoj poziciji s nula bodova.

Neymar vjerojatno propušta sljedeću utakmicu protiv Švicarske, ali tijekom petka će se liječnici oglasiti s točnijom dijagnozom. Obično ovakve ozljede mogu igrače izbaciti s terena najmanje tri tjedna.

Zasad je nekako najrealnije da Brazilci ostatak prvog kruga odigraju bez svoje najveće zvijezde.