DOČEKAT ĆE GA

LeBron James u pregovorima za novi ugovor: Ima samo jedan uvjet

Lebron James ušao je u pregovore za novi ugovor s Lakersima.

Košarkaška zvijezda i jedan od pet najboljih igrača u povijesti, LeBron James, ušao je u pregovore s Lakersima o produženju ugovora. 37-godišnji James spreman je produžiti vjernost s Lakersima, iako se u posljednje vrijeme šuškalo o interesu njegove bivše ekipe, Clevelandu.

LeBron i njegov agent Rich Paul sastali su se s Robom Pelinkom, glavnim direktorom Lakersa, a mediji tvrde da su razgovorili bili produktivni i da idu u dobrom smjeru.

Jamesu je dostupan dvogodišnji ugovor vrijedan 98 milijuna dolara, a za drugu godinu imao bi ''player'' opciju, odnosno on sam može odlučiti želi li prihvatiti drugu godinu ugovora.

James ima samo jedan uvjet

LeBron je jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu i ne mari za novac više, a samo jednu želju ima prije umirovljenja. Naime, James želi odigrati svoju posljednju NBA sezonu zajedno sa svojim sinom.

''Svoju posljednju sezonu ću odigrati sa svojim sinom. Gdje god Bronny bude, tamo ću biti i ja. Učiniti ću sve da odigram jednu sezonu s njime, ne marim za novac u ovom trenutku'', izjavio je LeBron za Athletic.

Bronny je rođen 2004. godine, a pravo izlaska na NBA draft imati će 2024. godine, nije talent kao svoj otac, ali još od malih nogu sva velika sveučilišta su se krenula grebati za mladog Bronnya.

Navodno je LeBronov drugi sin, Bryce, veći talent i nasljedio je fizikalije od oca, već je s 15 godina dosegao visinu od dva metra.

LeBron James je u svojoj 19. sezoni u NBA-u prosječno postizao 30,3 poena po utakmici i u lovu je na sve rekorde, a ubrzo bi mogao prestići i Kareema po broju ukupno postignutih poena, nedostaje mu 1326 da preskoči legendu Lakersa.

Računica je jasna, ako odigra 60 utakmica u sezoni, trebati će mu prosjek od 22 poena po susretu da prestigne Kareema.