Endorphine

Oslobodite svoj borbeni duh!

Japanska mudrost i briljantno ovladavanje borbom... Elitna divizija sumo hrvača otkriva svoje najnapetije i najuzbudljivije bitke u srcu svjetskog tehnološkog lidera... Hrabrost i odlučnost ujedinjuju svih pet redova rikishija, koji dobro slute na epsku sezonu između vrhunskih izvođača legendarne sumo igre.

Koliko god borbena umjetnost oduzimala dah u najpoznatijoj japanskoj diviziji, profesionalni sumo hrvači i dalje se nastavljaju natjecati za superiornost u jednoj od najhipnotizirajućih borbi! I to omotava igrače unutar ekskluzivno slavne i spektakularno opasne predstave na rolama.

U ovom utoru za liniju od 5 rola, 3 reda i 21 plaćanje, Crvena maska je divlji simbol koji zamjenjuje sve simbole osim Scattera. Imperial Golden Cup (Sansho) je raspršeni simbol koji će, u kombinaciji tri ili više, pokrenuti 10 besplatnih igara koje se također mogu ponoviti. Tijekom slobodnih okretaja Scatter djeluje kao divlji simbol i može zamijeniti druge simbole. Besplatni spin definira pobjedničke sumo borce. Svaki sumo borac u pobjedničkom timu dobiva Zlatni trofej i pretvara se u Jokera. Pobjede se množe x2.

A sada... Hoćete li se suočiti sa suparnikom ili odustati kako tenzije rastu? Vrijeme je da to saznate - oslobodite svog unutarnjeg izazivača i krenite na epsku pobjedu!