ŠPANJOLSKI SUPER KUP

Fantastičan gol Modrića, Kroos pogodio iz kornera

U polufinalu španjolskog Superkupa koji se ove godine igra u Saudijskoj Arabiji, Real Madrid lakoćom je svladao Valenciju...

 
Dosta kontroverzan i s pravom kritiziran španjolski Superkup koji se igra u Saudijskoj Arabiji, započeo je sjajnom predstavom Real Madrida protiv Valencije. Madridska momčad u svakom segmentu igre nadmašila je protivnika, a posebno veseli odličan nastup Luke Modrića koji se upisao i u strijelce.
 
 
Sve je započelo u 15. minuti prilikom jednog kornera za Real Madrid. Vidjevši da se Jaume Domenech nalazi previše daleko od vrata, Toni Kroos direktno je pucao iz kornera, a golman Valencije lošom reakcijom skrenuo loptu u mrežu. Nevjerojatnim pogotkom Real je nastavio dominaciju koju je imao u posjedu lopte.
 
Gol - 0:1 - 15' Kroos T., Real Madrid
 
U 39. minuti Real je došao do povećanja vodstva. Modrić je primio lijepu loptu na desetak metara, pucao isprve, no branič Valencije blokirao mu je udarac. Ipak, odbijenu loptu prima Isco i lijepo pogađa sam kut za 0:2.
 
Gol - 0:2 - 39' Isco, Real Madrid
 
Tri minute kasnije Isco je mogao potpuno potopiti Šišmiše, ali njegov udarac završio je na stativi. U nastavku susreta potpuna dominacija Reala i novi pogodak u 65. minuti. Luka Jović u kontri je proigrao Modrića, hrvatski reprezentativac navukao dvojicu braniča i iznenađujuće vanjskom nogom pucao te pogodio suprotni vratarov kut.
 
Gol - 0:3 - 65' Modric L. (Jovic L.), Real Madrid
 

Pravo remek-djelo kapetana Hrvatske koje je zaslužilo pljesak navijača na stadionu. Nakon trećeg pogotka pritisak Reala se primirio, Valencia je dobila nešto više prostora za napad, a do počasnog pogotka stigli su u sudačkoj nadoknadi kada je Daniel Parejo bio precizan s bijele točke.

Penal - 1:3 - 90+2' Parejo D. (Penal), Valencia

https://vc.sporttube.com/video/2020/1/8/LqyCCCG.mp4

Sutra slijedi drugo polufinale između Barcelone i Atletico Madrida, a Real će pobjednika tog dvoboja čekati u finalu koje je na rasporedu u nedjelju, 12. siječnja s početkom u 20 sati.