EUROPSKA LIGA

Igra se posljednje 6.kolo po skupinama

Nakon ubuđenja koje su nam donjele utakmice LP. danas nam slijede utakmice posljednjeg 6.kola Europa lige!

Ovdje možete pogledati današnju ponudu --- https://bit.ly/2RBVF8B

LASK - SPORTING L.

Utakmica koja odlučuje o prvaku skupine. Ukoliko LASK pobjedi on je prvi, svaki drugi ishod ostavlja Sporting na 1.mjestu. Prema kvoti koja je ponuđena na pobjedu LASK-a (1,75) evidentno je da će gosti nastupiti u izmjenjenom sastavu i da se momčadi iz Linza smješe tri boda. Da li će tako biti ostaje da vidimo večeras oko 21:00 h. 

FRANKFURT - GUIMARAES - 1
 
Njemački “Orlovi” sam odlučuje o svojoj sudbini u posljednjem, 6. kolu Europske lige: lanjski polufinalisti pobjedom idu dalje, ne ovise o ishodu drugog meča skupine, između Standarda i Arsenala. A kako je Guimaraes već eliminiran, očekujemo uvjerljivi trijumf domaćina u Frankfurtu.

DINAMO KIJEV - LUGANO  / POGODI ISHOD I ZBROJ GOLOVA
2.5/Dynamo K. - Lugano (iz) =  1V - 1,85
 
Kijevljani su opet prokockali sve izglede da osvoje domaći naslov već nakon polusezone, jer im je Šahtar daleko odmakao, zato im je Europska liga prioritet. I oni su sami gospodari svog statusa, pobjeda nad već eliminiranim Luganom znači prolaz. Doduše, dovoljno im je i to da Malmo ne slavi u susjedskom derbiju sa Kopenhagenom, ali Ukrajinci se neće kockati, uostalom, igraju doma sa slabašnjim Švicarcima koji u ovom meču nemaju baš nikakav motiv.

FC KOPENHAGEN - MALMO FF - MANJE OD 2,5 GOLA

Domaćinu je dovoljan bod za prvo mjesto dok gosti moraju slaviti jer u slučaju pobjede Kijevljana, švedski predstavnik ima lošiji međusobni omjer od njih. Malmo je golom u 96' slavio pobjede u 5.kolu protiv Dinama iz Kijeva ali i danas im treba isti ishod! 

ROMA - WOLFSBERGER - POGODI ISHOD I ZBROJ GOLOVA
2.5/Roma - Wolfsberger (iz) =  1V - 1,60
 
“Vučici” je dovoljan čak i bod na Olimpicu, no poput svih ostalih u ovoj etapi koji imaju svoju priliku, neće imati “milosti” protiv austrijskog predstavnika koji je posljednji u poretku, a Džeko, Zaniolo i društvo su, pogotovo na svom terenu, pravi “stroj za golovr” i napunit će mrežu Wolfsbergera, koji više nema nade za prolaz.

PORTO - FEYENOORD - 1  (1,40)
 
Portugalci su i po tradiciji i po vrijednosti igračkog kadra morali biti u Ligi prvaka, ali će pokušati iskoristiti i ovu utješnu nagradu u Europskoj ligi. Na svom “Dragau” će momčad trenera Conceicaoa dočekati Feyenoord: pobjeda ih sigurno vodi dalje, istina, čak i remi će im biti dovoljan ako Young Boys ne nadmaše Rangerse. No, Porto neće čekati vijesti iz Glasgowa, već će svladati Nizozemce, koji su miljama daleko od dana stare slave.

BASEL - TRABZONSPOR Zbroj golova Više od 2,5 (1,45)
 
Domaćini su već matematički vizirali drugu fazu Europske lige (pobjeda im znači 1. mjesto u konačnom poretku), dok su Turci ispali bez obzira na ishod ove utakmice. U takvom revijalnom ozračju tipujemo na golijadu u Baselu, naravno, očekujući da će se više puta tresti mreža Trabzona…