LIGA PRVAKA

Utakmice u skupinama E, F, G i H.

Večeras su na rasporedu utakmice 4.kola u skupinama E,F,G i H.

Utakmica večeri igra se u Dortmundu gdje "Milioneri" traže osvetu za poraz od 0:2 koji su doživjeli u Milanu!

Današnja ponuda - https://www.bet-live.ba/prematch/betting

LIVERPOOL - GENK 

Liverpool je u prvoj utakmici uvjerljivo slavio (4:1) pa ne vidimo razlog zašto to tako ne bih bilo i ovaj put!Kvaliteta i svi ostali parametri uvjerljivo su na strani domaćina i mi vam predlažemo da odigrate pobjedu Liverpoola bez primljenog gola i više golova od 2,5 (OBA DAJU GOL I ZBROJ GOLOVA / ogiz/Liverpool - Genk (-2.5+) n+ 2.30)

NAPOLI - SALZBURG 

Istina je da Red Bull izgledaju znatno bolje na UEFA sceni nego proteklih sezona, ali u ovom susretu sve je na strani Napolija: potopora sa tribina San Paola, znatno veća klasa na raspolaganju trenera Ancelottija, a sugestivan je i rezultat otprije 14 dana u Salzburgu, gdje su Talijani trijumfirali, doduše teško, sa 3:2. Uz to, Napoliju je ovo savršena prilika da već u 4. etapi stavi hipoteku na plasman u osminu finala.

BARCELONA - SLAVIA P. 

Katalonci su (uostalom kao svi ostali u Primeri) neuvjerljivo otvorili sezonu, ali rezultati i forma su krenuli u veliki usponu u listopadu, a Barcelona kao lider skupine, sa 7 bodova dočekuje Slaviju i ima priliku pobjedom napraviti veliki, možda i presudni korak prema osmini finala. Slavili su prije dva tjedna u Pragu sa 2:1 golovima Messija i Suareza, a sad pred svoijim navijačima imaju sve prednosti i motive da uvjerljivim trijumfom završe posao.

DORTMUND - INTER M. 

Nijemcima je ovaj meč praktično biti ili ne biti: samo pobjeda otvara vrata Top 16, a svaki drugačiji ishod – zatvara. Zato će crno-žuti pred 80 tisuća navijača na Westfalenu jurnuti od početka na trijumf, nasrnuti prema vratima Handanovića bez previše taktiziranja i čekanja, a to je istovremeno kao naručeno za ubojite kontre Lautara i Lukakua. Zato smo odabrali tip da će se tresti – obje mreže!

OBA TIMA DAJU GOL / ogd/Dortmund - Inter / Da 1.70

ZENIT - LEIPZIG

Leipzig je imao dosta problema u prvoj utakmici igranoj na svom terenu gdje je do 49' gubio 1:0 da bi unarednih 10' okrenuo rezulat u svoju korist tako da im danas i neriješen poraz ne bih bio negativan rezultat. Ova dva takmaca igrala su na tlu Rusije jedan put i ta utakmica završila je upravo neriješenim ishodom 1:1. 

POGODI ISHOD I OBA TIMA DAJU GOL / piod/Zenit - Leipzig / dX = 4.40

LYON - BENFICA 

Sastaju se dvije momčadi koje gaje napadački nogomet i nema sumnje da će tako biti i večeras. Obje momčadi moraju ići na pobjedu ako žele vidjeti 1/8 finala LP. Stoga, naša prognoza je da će obje momčadi dati gol a tko će i da li će slaviti pobjedu na vama je da odlučite! 

OBA TIMA DAJU GOL / ogd/Lyon - Benfica / Da 1.60

CHELSEA - AJAX 

Ovaj tip naravno nije zicer, ali uzimamo ga iz dva razloga: Chelsea je zadnjih tjedana pokazao vidna poboljšanja u igri, što se logično odrazilo na rezultate, a pogotovo prije 2 tjedna u Amsterdamu, kad im je gol Batshuayjia u 87. minuti osigurao trijumf nad Ajaxom. Ako su ih, sredili u Amsterdamu, onda svakako mogu i na Stamford Bridgeu.

VALENCIA - LILLE

Domaćin ima problema sa izostancima dok je Lille ima očajan skor u gostima! Ipak mala prednost ide Valenciji jer su u dosadašnja dva susreta, igrana na njihovom terenu sa večerašnjim protivnikom oba puta slavili (2:0 i 3:1) pa ne vidimo razlog zašto tako ne bih bilo i danas. U slučaju poraza Ajaxa u Londonu i njihove pobjede idu na 2.mjesto što je motiv više da daju sve od sebe kako bi ostvarili pobjedu.